klik di sini , terima kasih

PEMINAT SETIA!

Sunday, 15 May 2011

KARAK (laluan puaka)

pasti ramai yg menantikan filem KARAK: laluan puaka yg akan ditayangkan tidak lame lagi..kann...???


-pengalaman benar dari mata saksi-

sinopsis :

Empat pelajar kolej sedang menuju kembali ke Kuantan selepas bermalam di KL dan mereka terperangkap dalam kesesakan lalulintas yang teruk sepanjang Karak Highway.
Oleh kerana mereka mempunyai kelas pada keesokan awal paginya, mereka membuat keputusan untuk keluar dari lebuhraya dan meneruskan perjalanan mereka menggunakan jalan lama. Mereka tidak mengetahui bahawa keputusan ini akan mengubah hidup mereka selamanya.
Kisah sebuah kereta Volkswagen kuning yang dianggap berhantu, yang sering mengganggu perjalanan di sekitar lebuhraya Jelapang. Hantu Volkswagen kuning ini mula menganggu kenderaan di jalan raya sejak tahun 1956, tetapi tidak ketara dan orang ramai masih belum menganggap ia sesuatu yang mengaibkan.
Tetapi sejak lebuhraya Utara Selatan dibina merentasi kawasan yang dinamakan Jelapang, sejak itulah hantu Volkswagen kuning semakin ketara muncul dengan mengganggu kenderaan yang lalu lalang di situ. Puncanya dipercayai bermula dari sebuah kisah seorang isteri curang yang telah membunuh suaminya dengan kejam dan kemudian merampas kereta Volkswagen kuning milik suaminya.
Sang suami mati sambil menyimpan rasa dendam yang membara untuk memiliki semula Volkswagen kuning tersebut. Kenyataannya, jika benar hantu Volkswagen kuning ini wujud dan pernah dilihat orang, maka itu adalah jin (keturunan iblis yang bergelar jembalang), bukan si suami malang yang mati dibunuh kejam.
Volkswagen ini akan muncul secara tiba-tiba dan sekiranya pemandu memotong kereta tersebut , ia akan berada di hadapan secara mengejut.Dipercayai , kemalangan berlaku disebabkan gangguan Volkswagen kuning.
antara pelakon yg menjayakan
perghhh!!!!adegan yg mungkin buat korg menjerit
kenapa KRU studios x amik HKLBR jer..???
lagu tema filem KARAK yg dinyanyikan oleh AMUK!!!!

antara pelakon pelakon yg membintangi dan menjayakan filem seram ini adalah shahir AF8,shera ayop,along eyzendy dan kilafairy....
haaa.....kalau korg mau tau kesudahan dan macam mane jalan cerita filem ini jgn lupe cepat cepat serbu panggung pada hari filem ini diterbitkan nnt yee...???
tayangan : 26 mei 2011
keluaran : kru studios

JUMPA KORANG DI PANGGUNG......!!!!!!!!

6 comments:

AIN MUSTAZA said...

nk tgk ke??hik3..

faizal chicharito said...

mesti harus wajib...

AIN MUSTAZA said...

ikut la..hehehe

faizal chicharito said...

aikkk..bukan takut tgok cite seram ker??

AIN MUSTAZA said...

ala...ttup mata dan telinga la.

AIN MUSTAZA said...

boleh?