klik di sini , terima kasih

PEMINAT SETIA!

Sunday, 5 June 2011

GAMBIT SAIFULLAH dilanda kontroversi ..?

ape semua nie? baik artis baik org biase (bukan artis).. aku bukan la menerukan lagi kekecohan nie.. aku pon bukan suke sgt cite2 n amik tau pasal artis nie .. korg pon tau tajuk blog aku nie pon AKU TETAP AKU .. so aku cume pikir n wat hal aku sendiri je sebenarnye.. tp td kat wall fb aku sebok pasal kontroversi mengenai artis yg penah belakon dlm siri awan dania .. tak lain tak bukan gambit saifullah (klik di name gambit nie kalau mau tgok ayat2 pedas yg lain dr peminat)


yg best nye mereka yg bukan artis nie .. perghhhh sebok memaki hamun .. tak pasal pasal korg pon kurang pahala dan tambah dosa jer .. kalau rase artis tu melampau nasihat laa bebaik .. islam x penah ajar pon maki hamun org yg salah .. malah islam ajar kite amat muda ..

untuk membalas seseorang yg berbuat jahat adalah dengan berbuat baik pada nye .. insyallah org tu akan sedar ..

so mari la kite pikir pikir kan ..

di bawah nie aku copy sebahagian mereka yg tidak berpuas ati tu ...



  • berlakaon x de la hebat.. kaku.. kayu.. pastu nk pengarah langsung macam @#$%%@E@..... aduh plik aku dia nia... nmpk sgt anggap mende tu macam biasa je.. mmg sokmo wat ke.. lry rilek2 pegang2... lagu ntah ape2.. truk... baik dgr lagu ipin dan upin lagu best.. siyes aku kata... ami raja lawak lagi best la dri tgk video ko tu... @#$%$#^&*#@$%$ gambit..
    about an hour ago
    • 3 people like this.
      • Eqa Versace you dah tengok video tu ?
        59 minutes ago
      • Danish Haiqal Bin Manap dah.. knp?
        57 minutes ago
      • Eqa Versace then kenapa marah2 ?
        kalau you tahu video tu berunsur sex , kenapa tengok ?
        55 minutes ago
      • Danish Haiqal Bin Manap ok.. saya just tgk sekali.. sebagai seorang yang asa agama knp perlu wat video macam tu... saya nk tny awak pe awak rasa kalau ade laki wat macam tu kat awak or famili gurl awk.. pe awak rase??
        51 minutes ago
      • Nfi Ilyani ‎** baik dgr lagu ipin dan upin lagu best ~ betul la tuh;)
        51 minutes ago ·  1 person
      • Norazman Razali eqa tengok bnyk2 kali eh...ayookk :)
        48 minutes ago ·  1 person
      • Danish Haiqal Bin Manap cian eqa ek.. x phm lagi sensiviti negara nie.. tlg phm la ek....
        42 minutes ago
      • Eqa Versace i don't get it ,
        yeah memang video tu agak lucah ,
        sifat manusia ingin tahu kan pasal sex2 ni ,,
        tu korang tengok , then kritik teruk2 ,
        yeah i don't get it :)
        just saying~~
        36 minutes ago
      • Faiz AlamShah die peminat fanatik gaybit tu,,oppss gambit..ahah..backing la konon
        34 minutes ago
      • Danish Haiqal Bin Manap tu btul gak cik eqa.. lumrah manusia sbb tu manusia di sunatkan untuk berkahwin.... so kita harus membendung perkara ini sebelum menjadi parah.... mencegah lebih baik dari merawat kan...
        34 minutes ago

23 comments:

ayiehulk said...

haaa... stuju... diorang marah tu paham la... tapi bile diorang nak tegur kesilapan orang dengan bermaki2, memang annoying lah... nak kate orang diorang pon same gak... bile di tegur di kate kite nak jadi gundik si gambit ni la, ape la.....

faizal chicharito said...

manusia sekang mmg sifat camtu..kesalahan org lain nampak aje..tp diri sendiri??ermm... mmg gambit wat salah tp harus ke maki hamun cam tu? ade award ker depa maki cam tu?

ayiehulk said...

tu lah pasal.... sehati sejiwa la konon.... padahal yang gambit marah blogger yg dok komen lbeh2 pasal die nye klip... tbe2 blogger lain lak yg naik berang... oelik betul....

faizal chicharito said...

dorg tu je yg nak timbulkan kontroversi.. bile ade org seperti die bace mst dorg like.. nak nampak baik sgt... biaq p la ape depa nak ckp.. kalau da pangai cam tu xleh nak wat pe kan..

ayiehulk said...

btol.... mue2 tu tegur gak diorng... lame2 mlas pulak.... poyo tlebih...

faizal chicharito said...

awk ade di wall gambit tu ker?
tu laa.. sy pon mau tegur2 gak dorg nie.. agar x terlebih sudaa..

ayiehulk said...

ade... sbelum ni ade gak tgu2 diorang... tp bile d tgur kite balik di marah... sampai ckp girl yg tgur diorang jgn maki2 cm tu sume sokong gmbit coz nak jadi gundik... so, ape lagi, saye pon wat x taw je la... lntk diorang lah nk kumpul dosa bnyk2... fb sy shiro syuhaiba...ade je kat wall gambit tu....

faizal chicharito said...

sy pon baru je tegur.. baru beberapa minit jer.. fb sy same je nick cam blog nie.. faizal chicharito.. ade yg leh terima ade yg melawan..

ayiehulk said...

ouh... biasa la tue... mnusia ni.. rmbut sme htam... hati lain2.. ye dak? hihih

faizal chicharito said...

tau xpe..nasib rambut saye de perang sikit.. so x same itam..hehehe

ayiehulk said...

hahahha~ tu la psl....rmbut saye pon x hitam.. tu yg x mcm tu.. kekekke... >.<

faizal chicharito said...

hahaha.. jadi same la kite.. kikikiki.. haaa..tgok cam da slow je kat wall gambit tu.. dorg tgah tgok cermin kot.. huhuhu

ayiehulk said...

hhahhhah~ tgu esok lah.. kat fb sy lagi klaka.. heboh la sorg mnah ni nk kate vedio klip prema tu x snonoh... pdahal prema tu non muslim.. die yg muslim x tutup aurat... then nk bising psl yg non muslim nye seksi plak... ntah ape2 ntah..

faizal chicharito said...

pulak..wakaakaka.. ye la tu kan.. wait n see jer laa.. mungkin skg nie depa da tido kot..tu yg senyap jer.. penat sbb maki hamun ar kot.. hahaha

ayiehulk said...

hahaha tu la... btw, ni check out la blog saye.. =)

faizal chicharito said...

udah awal td..siap da follow lg..awk pon follow2 la my blog yg x seberapa indah sgt nie..
hehehe

ayiehulk said...

hehheh~ same lah... da follow da pun.. XD

faizal chicharito said...

makasih yg mem.. rerajin la tinggal jejak kat sini.. sy baru je jinak2 dlm dunia blog nie.. so sudi2 la mengajar budak baru nie.. hahaha

ayiehulk said...

tak da hal... sye pon baru stahun jagung jugak ni... >.<

faizal chicharito said...

setahun jagung tp blog nampak meriah.. ok what... mcm sy nie.. bakat seni xde.. tu yg simple je tu..hahaha.. lg 1,jgn lupe pomot kat kawan2 my blog...kikiki

ayiehulk said...

bereh~ ;) hihi~ tu layout download je tu... =)

faizal chicharito said...

good2.. pe2 pon thanx lg sekali yaaa...

ayiehulk said...

=) thanks jugak... ;)