klik di sini , terima kasih

PEMINAT SETIA!

Monday, 18 July 2011

orang nak die pon nak

17 julai 2011 : tarikh nie adalah hari melantak bagi diri aku..hahaha.. dr pagi sampai ke malam makan makan dan makan.. suke suke .. ngehh!! ngehh!! ngehh!! jgn jeles laa.. sekang nafsu makan aku menjadi jadi ..
aduyaiiii ~ ~ ~

atas permintaan cik tunang aku tengah ari tadi kate nye teringin nak makan di espresSOUP di mines..
aku pon bawak la die sebelom die tarik muke .. huhu.. kate nye lagi.. di start terliur nak makan soup dalam roti tu dari tengok salah sorg nye blogger yg pernah makan di situ - akiss ferrero

tapi masalah nye.. si kak akiss nie makan perabih tapi cik tunang aku lak.. makan sekerat jalan.. adoiii !!!
bazir bazir.. shoot je yg die nak sebenarnye.. kikiki
tapi tak pe.. yang penting cik tunang aku appy sokmo...

lokasi : espresSOUP , the mines seri kembangan [ round one ]
masa  : 7.00 pm - 8.30 pm
kehadiran : 2 orang [ aku dan cik tunang ]
agenda : makan sampai mengah


- SOUP in BREAD -

- wajah tak sabar nak rase -


- pasta -

kini tibe giliran aku lak nak memengahkan perut.. aku amik restoran simple jer.. yg cepat dan senang..
mane lagi kan.. fastfoods laa.. mcDonald's.. tatau nak makan ape time nie.. 

hahaha.. makan pon berasingan restoran.. silap silap da kawen nanti tido pon berasingan kot.. kikiki..
tapi mustahil bile da kawin mau tido berasingan kan?? jeng...jeng...jeng...!!!!!!!!


lokasi : mcd the mines [ round two ]
masa  : 7.00 pm - 8.30 pm
kehadiran : 2 orang [ aku dan cik tunang ]
agenda : makan sampai mengah

- mudah dan cepat -

- sempat gak nak posing -

- zombi -








2 comments:

AIN MUSTAZA said...

next week tmpt lain pulak.hahaa

faizal chicharito said...

hahaha..bab makan laju je erk..